אירועים במסעדת מיתוס: אולם ומלואודילמה לא פשוטה מלווה בשנים האחרונות אנשים שעורכים אירועים: האם לחגוג באולם אירועים מרווח או במסעדת אירועים ששמה דגש על האוכל? במסעדת מיתוס פותרים את הדילמה.עונת החתונות הגיעה והקיבה במתח: מילא הפרידה הכואבת מעוד צ'ק. מילא ש"הכול זה מלמעלה" לא יוצא לי שלושה חודשים מהראש. אבל מה הקיבה עשתה רע שחודש אחרי חודש, חתונה אחרי חתונה, היא צריכה להתמודד בגבורה עם אותם מאכלים רווי שמן המתובלים יתר על המידה?
הדז'ה וו של מתחיל בד"כ עם בצק פילו במילוי כזה או אחר (בורקס פטריות בשבילכם) וממשיך עם מנה עיקרית לבחירה: דג, סטייק פרגית או מנת אנטרקוט שלא מצדיקה את שמה – לרוב היא מגיעה צמיגית ועשויה מידי. אז מה הפלא שהרגשתי שתפילותיי סוף סוף קיבלו מענה כאשר קיבלתי הזמנה לחתונה במסעדת מיתוס התל אביבית?
אוהבי הבשרים רואים במסעדת מיתוס כמקום מפלט שבו התאווה לליטרת בשר משובחת באה על סיפוקה. ועם האוכל בא התיאבון: במיתוס הבינו שטיב האירוע נקבע במידה רבה על פי איכות המנות שמוגשת בו. והתוצאה? השקת אולם אירועים שיכול להכיל עד 160 מוזמנים וחדר VIP, שהקונספט הקולינארי הפופולארי של מיתוס עומד במרכזם - תפריט גורמה כשר ועסיסי על טהרת הבשר.
הכניסה לאולם חשפה מסעדת אירועים המיועדת לאירועים קטנים-בינוניים. לא מדובר על אותם אולמות ענק מאיימים שמיועדים לאירוח של 500 מוזמנים, אלא על מתחם מאיר פנים המיועד להנעים את זמנם של עד 80-160 אורחים. עוד לפני שהוגשו המנות לשולחן היה אפשר לומר בפה מלא (בסלטים מעוררי תיאבון) שהאולם בהחלט הגשים את ייעודו, הודות לעיצוב מוקפד המשלב אלמנטים של עץ דקורטיבי וריצוף מודרני עם דק יפהפה.
עד כאן הכול טוב ויפה, אך עדיין קינן בליבי החשש שברגע שהווליום עולה, שיח החירשים המפורסם שבו אי אפשר לשמוע דבר חוץ מהשירים שברקע עומד להתחיל. למרבה המזל במיתוס הבינו שכדי לחגוג אירועים במסעדה צריך למצוא את האיזון הנכון בין מוזיקה מקפיצה לאווירה נינוחה. לשם כך הם השקיעו במערכת סאונד מתקדמת שמאפשרת לחוגגים ברחבה ליהנות ממוזיקה במלוא העוצמה, ול"זקיינה" שכמותי ליהנות מאווירה נינוחה בשולחנות המקיפים אותה.
הגענו סוף סוף לסיבה שלשמה התכנסנו. האוכל! (והאיחוד המרגש של החתן והכלה בברית הנישואין, כמובן)... המוניטין של מיתוס כמסעדת בשרים מענגת בהחלט העלה את רף הציפיות שבכל מקרה אחר היה נמצא קרוב לרצפה. והציפייה בהחלט השתלמה: המבחר היה גדול, המנות נדיבות והאנטרקוט -אלוהי. 400 גרם של נתח בשר עסיסי ונוטף שומן נחת בצלחתי, בר מזל שכמותי. עוד לפני הביס הראשון בלוטות הטעם החלו לעבוד במרץ, למראה פסי הצלייה העסיסיים לאורכו ורוחבו של הנתח.
לאירועים במסעדת מיתוס חזרה לדף הבית